Wastoren

Ervaar het gemak van een overzichtelijke en veilige wasruimte met Wastoren. Ons innovatieve kastsysteem is TÜV-gecertificeerd en garandeert een 100% veilige opstelling voor jouw wasmachine en droger. En of je nu een grote of kleine wasruimte hebt, je bijkeuken of badkamer wil herinrichten: met onze wasmachine kasten is alles mogelijk. Het modulaire concept van Wastoren stelt je namelijk in staat om elke gewenste opstelling te realiseren, zoals het verhogen of op elkaar plaatsen van je machines. De kasten zijn tevens ontworpen om trillingen te absorberen, hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vallende apparaten en wordt garantie langer behouden.

Kortom, met Wastoren creëer je een optimale, veilige en persoonlijke wasruimte waarin je met plezier de was kunt doen!

Wastoren
Hendrik ter Kuilestraat 5B
7547BB Enschede
Standnummer:
wastoren beurs eigen huis
wastoren beurs eigen huis
wastoren beurs eigen huis
wastoren beurs eigen huis
wastoren beurs eigen huis
wastoren beurs eigen huis

DE JUISTE KAST GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER WOONINSPIRATIE!

Tips voor de ideale wasruimte

Het inrichten van de wasruimte is erg populair. Niet alleen voor het aanzicht, maar vanwege het prettiger werken en het optimaal benutten van je vierkante meters. En hoe makkelijker jij het jezelf maakt, hoe leuker het klusje wordt. Zelfs de was doen!

Visualiseer je interieurideeën

Ga je bouwen of verbouwen, vergeet ook niet om je woning in het juiste licht te zetten. Lichtschakelaars, contactdozen en dimmers kunnen een bijzonder accent toevoegen aan je interieur! Lees hier meer over een nieuwe app die je hierbij kan helpen!

Zo gaat je wasmachine lang mee

De wasmachine is een apparaat dat veelvuldig gebruikt wordt. Je kunt zelf het één en ander doen om de levensduur van jouw wasmachine te verlengen. Wij vertellen je hier hoe jouw wasmachine het langst meegaat.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring