WARP Systems

Gaat u renoveren of verbouwen en zoekt u een dun wand- of vloerverwarmingsysteem waarbij u niet hoeft te frezen. Dan heeft WARP Systems de oplossing. Wij leveren en installeren dunne wand- en vloerverwarmingssystemen gericht op renovatie. Ons natbouw verwarmingssysteem heeft de naam SpeeTile 10 en heeft een opbouwhoogte van 15mm in afgewerkte toestand, dus inclusief afwerklaag! Het SpeeTile systeem wordt op de vloer afgewerkt met een egalisatiemortel. Als wandverwarming verdwijnt het systeem in de stuclaag. 

Ons droogbouwsysteem heet SpeeTherm. Ook dit systeem heeft een hoogte van 15mm en is geschikt om afgewerkt te worden met een zwevende vloer zoals bijvoorbeeld een laminaat of parketvloer. Dit systeem kan ook worden toegepast op houten verdiepingsvloeren. Comfortabel in het hele huis! Door de lage opbouwhoogte reageren beide systemen snel bij warmtevraag, als de thermostaat aan gaat is de vloer binnen een kwartier al warm. De systemen zijn uitermate goed te combineren met duurzame lage temperatuurverwarming zoals warmtepompen. Doordat het systeem vlak onder het oppervlakte ligt kan de watertemperatuur lager ingesteld worden met als resultaat een hoger rendement van de warmtepomp.

WARP Systems
Constructieweg 1
2421 LN Nieuwkoop
Standnummer:
Beurs Eigen Huis WARP systems vloerverwarming
Beurs Eigen Huis WARP systems vloerverwarming
Beurs Eigen Huis WARP systems vloerverwarming
Beurs Eigen Huis WARP systems vloerverwarming
Beurs Eigen Huis WARP systems vloerverwarming

DE JUISTE (VER)BOUW EXPERT GEVONDEN? HIERONDER VIND JE NOG MEER (VER)BOUW INSPIRATIE!

Renoveren of verbouwen?

Denk je na over het verbouwen of renoveren van je woning?  Dan is het goed om stil te staan bij zaken als verwarming en/of koeling van je woning.

Zo stel je je droombed samen

Ontbreekt het in jouw droomhuis nog aan een droombed? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering te brengen! Het is natuurlijk het middelpunt van de slaapkamer en daarom erg bepalend voor de totale sfeer. In het onderstaande artikel lees je hoe je stap voor stap jouw perfecte droombed samen kunt stellen.

Van boerderij tot droomhuis

Ieder huis heeft haar eigen karakter. Zodra je een huis binnen stapt, heb je gelijk het gevoel of het bij je past of niet. Van boerderij tot droomhuis, beschrijft hoe je van een oude boerderij, jouw droomhuis kan creëren.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Geef jouw ervaring met deze expert!

Geef jouw ervaring met deze expert!

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Ervaring